Всяка нощ умираме по малко –
може би да свикнем със смъртта.
Щом потропа, да не е фатално
за душата ни и за плътта;
да повярваме, че е начало –
нов живот зад онзи син предел,
дето като в мощно огледало,
виждаш всичко, що си дал и взел.
© Елица Ангелова Всички права запазени
Поздравления!!!