Можем ли?
Можем ли да бъдем същите
Свободни в простора
Летящи с изгорени криле
Тласкани от вятъра!?
Можем ли да бъдем същите
Загубени в сенките
Пропити в самотата
Изчезнали и изгубени!?
Можем ли да бъдем същите
Опиянени от щастието
В еуфория от усмивката
В самозабрава от радостта!?
Можем ли да бъдем същите
Избягали ж самотата
Останали сами
С души бездомни!?
Можем ли да бъдем същите
Без глас,без обич
Без очи,без подкрепа
Скрили се в тъмнината!?
© Аааа Все права защищены
п.п. всичко ми харесва при теб