24.01.2007 г., 1:00 ч.

Можем ли ? 

  Поезия
553 0 1

Можем ли?

 

Можем ли да бъдем същите

Свободни в простора

Летящи с изгорени криле

Тласкани от вятъра!?

Можем ли да бъдем същите

Загубени в сенките

Пропити в самотата

Изчезнали и изгубени!?

Можем ли да бъдем същите

Опиянени от щастието

В еуфория от усмивката

В самозабрава от радостта!?

Можем ли да бъдем същите

Избягали ж самотата

Останали сами

С души бездомни!?

Можем ли да бъдем същите

Без глас,без обич

Без очи,без подкрепа

Скрили се в тъмнината!?


 

© Аааа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Промяната е в основата на Живота ни...

    п.п. всичко ми харесва при теб
Предложения
: ??:??