27 февр. 2010 г., 12:41

Молбата 

  Поэзия » Гражданская
377 0 0

Както се молим

добро и здраве

Господ за всички

хора да прави,

така се молим

и парламента

да пререже

бариерната лента,

че...

децата прокудени

в чуждо живеят.

Умения, знания

в чуждото сеят.

Тук да се върнат

,,изгнаници клети”.

В България да са

с градивно заети.

             Деца,

с обич и вяра

мислим ви всички.

Не сте забравени.

Не сте самички.

             Чакаме ви!

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??