Както се молим
добро и здраве
Господ за всички
хора да прави,
така се молим
и парламента
да пререже
бариерната лента,
че...
децата прокудени
в чуждо живеят.
Умения, знания
в чуждото сеят.
Тук да се върнат
,,изгнаници клети”.
В България да са
с градивно заети.
Деца,
с обич и вяра
мислим ви всички.
Не сте забравени.
Не сте самички.
Чакаме ви!
© Харита Колева Всички права запазени