Момчил
Момчил - много красив той се е родил,
с изумрудено зелени очи,
потъваш в тяхното опиянение,
изпитваш нестихващо романтично вълнение,
даряват нежност,
създават усещане за идилична безбрежност,
чарът им е в неукротимо силни дози,
не, не си мислете за пози,
какви очи... - те не просто те изгарят,
а с излъчването си мечтаят!
© Пламена Сомова Все права защищены