8 мар. 2016 г., 23:51

Момичето с разветите коси 

  Поэзия » Другая
451 0 3

(на езика на Валери Станков - ако позволи)

вям ли съм
за какво са притрябвали
мойте мътни пороища
след които упорстваш 
да тичаш на коня си бесен

аз съм диво момиче
и сърцето ми диво не знае
когато го лъжат
и когато му казват за обич 
нежни думи

така че те моля
не ме предавай

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??