(на езика на Валери Станков - ако позволи)
вям ли съм
за какво са притрябвали
мойте мътни пороища
след които упорстваш
да тичаш на коня си бесен
аз съм диво момиче
и сърцето ми диво не знае
когато го лъжат
и когато му казват за обич
нежни думи
така че те моля
не ме предавай
© Павлина Гатева Всички права запазени