10 авг. 2010 г., 11:29

Море 

  Поэзия » Философская
614 0 0

Море

 

За мен, морe, ти си нестихваща емоция,

в теб аз виждам моя духовен пристан,

ти си щастие и лирична самота, 

ти си мечти за любовта!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??