10 ago 2010, 11:29

Море 

  Poesía » Filosófica
616 0 0

Море

 

За мен, морe, ти си нестихваща емоция,

в теб аз виждам моя духовен пристан,

ти си щастие и лирична самота, 

ти си мечти за любовта!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??