30 нояб. 2018 г., 09:32

Мотивационно 

  Поэзия
659 1 2

 

Живей, когато дъх не ти остава,

Живей, когато искаш да умреш!

Живей, когато шанс не ти се дава

И тичаш, без да можеш да се скриеш .

По-мъдро и достойно на другите махни с ръка,

Живей, за да оставиш спомени, буря светла в паметта.

Да опиташ пак, борейки се за човек… мечти.

Живей, за да пробиеш своя мрак.

Пак живей! Живей сега, защото утре ще умреш.

Вдигни глава и виж Света и тичай без да можеш да се спреш!

© princess of the darkness Все права защищены

Мотивационно

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??