Живей, когато дъх не ти остава,
Живей, когато искаш да умреш!
Живей, когато шанс не ти се дава
И тичаш, без да можеш да се скриеш .
По-мъдро и достойно на другите махни с ръка,
Живей, за да оставиш спомени, буря светла в паметта.
Да опиташ пак, борейки се за човек… мечти.
Живей, за да пробиеш своя мрак.
Пак живей! Живей сега, защото утре ще умреш.
Вдигни глава и виж Света и тичай без да можеш да се спреш!
© princess of the darkness Todos los derechos reservados