10 янв. 2013 г., 19:01

Моята картина 

  Поэзия » Другая
615 0 0

МОЯТА КАРТИНА

Картината ми е вълнуваща,

картината ми те зове!

Насън любов бълнуваща,

жена създава светове!

 

Картината ми е нахлуваща,

картината ми диша плам!

Наяве щастие бленуваща,

във нея моят свят е сбран!

© Доля Алексиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??