10.01.2013 г., 19:01 ч.

Моята картина 

  Поезия » Друга
618 0 0

МОЯТА КАРТИНА

Картината ми е вълнуваща,

картината ми те зове!

Насън любов бълнуваща,

жена създава светове!

 

Картината ми е нахлуваща,

картината ми диша плам!

Наяве щастие бленуваща,

във нея моят свят е сбран!

© Доля Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??