26 нояб. 2008 г., 10:57

Моята молитва 

  Поэзия » Любовная
516 0 2
 

Хващам за ръка дъжда,

ще бъда с него, докато бездната на Ада се отвори,

докато огъня обгърне ме напълно

и изгрева не ме спаси...

Оставам в тази тъмнина,

светулките запалват свещ...

Сама съм и докосвам свят,

с който ще се разделя...

Пчели заплитат моята коса,

започва да вали и ме засипва...

Небето е отворено за мен сега,

дано да чуят моята молитва...

Аз искрено се моля за любов

и искам в нея без страх да се удавя,

продължавам да мечтая за едно...

Да ми изпратят някога спасител от безкрая...

И този ангел да ме промени,

да се усмихне и да ме докосне,

с целувката си да ме извиси,

душата ми да омагьоса...

И тогава ще мечтая за мечти,

а тайните светкавици дъждовни

ще се смаляват в моите очи

и себе си ще мога да докосна...

 

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти !
  • Пчели заплитат моята коса,
    започва да вали и ме засипва...
    Небето е отворено за мен сега,
    дано да чуят моята молитва...

    това ми хареса

    ....................
    имаш усет ... образно ритмично ... малко разхвърляно ... ще прочета и другите ти неща
Предложения
: ??:??