7 нояб. 2015 г., 18:21  

Моята рецепта за любов 

  Поэзия
504 0 2

1. Не ми казвай как да съм щастлива - 

    сама импровизирам с продукти за любов.

    Рецептата е лична и изпитана,

    с отдаденост приготвям я аз цял живот.

 

2. Вкусът остава дълго, след като опиташ:

    две чаши нежност и лъжичка свян,

    с шепи вярност, щипка закачливост,

    в изобилие доверие, мечти и блян...

 

3. Целувка топла - сутрин за събуждане,

    прегръдка силна - да спори денят,

    намигване - за нещо обещаващо

    преди отново вечер да заспя...

 

4. Не претендирам да е съвършената рецепта,

     но я приготвям с грижата за теб до мен.

    Е, ако искаш, хапвай си от твоята. 

    Аз сготвих! Почва новият ми ден!

 

 

 

07.09.2013 г.

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??