1. Не ми казвай как да съм щастлива -
сама импровизирам с продукти за любов.
Рецептата е лична и изпитана,
с отдаденост приготвям я аз цял живот.
2. Вкусът остава дълго, след като опиташ:
две чаши нежност и лъжичка свян,
с шепи вярност, щипка закачливост,
в изобилие доверие, мечти и блян...
3. Целувка топла - сутрин за събуждане,
прегръдка силна - да спори денят,
намигване - за нещо обещаващо
преди отново вечер да заспя...
4. Не претендирам да е съвършената рецепта,
но я приготвям с грижата за теб до мен.
Е, ако искаш, хапвай си от твоята.
Аз сготвих! Почва новият ми ден!
07.09.2013 г.
© Таня Георгиева Todos los derechos reservados