14 мар. 2009 г., 20:41

Мрак... 

  Поэзия » Другая
649 0 0

Мрачно е в стаята моя...

Дори и музиката не е

усмихната...

 

Стоя и чакам някой,

но кого - не зная...

Обичам, но кого -

 

не зная...

Всеки ден един и

същи въпрос: "Дали

ще Го срещна?"

 

Може би той бе

в мрака... чакайки

да ме прегърне...

 

Не знаех...

Беше ми любопитно...

И го потърсих в мрака...


© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??