Мрачно е в стаята моя...
Дори и музиката не е
усмихната...
Стоя и чакам някой,
но кого - не зная...
Обичам, но кого -
не зная...
Всеки ден един и
същи въпрос: "Дали
ще Го срещна?"
Може би той бе
в мрака... чакайки
да ме прегърне...
Не знаех...
Беше ми любопитно...
И го потърсих в мрака...
© Наталия Благоева Всички права запазени