МРАЗЯ ДА ОБИЧАМ
Не можах да се науча
как да обичам
без да падам
и
без да боли.
Душата ми е дрипа
съдрана,
вятърът разпиля страстта;
огънят загаснал е
в огнището,
лед
скова мечтите
любовни...
Душата ми е дрипа
съдрана,
но
сърцето непокорно е -
мразя да обичам,
а
ОБИЧАМ...
25.01.2010
© Лиляна Стойчева Все права защищены