29 ene 2010, 10:45

Мразя да обичам 

  Poesía » De amor
817 0 0

МРАЗЯ ДА ОБИЧАМ

 

Не можах да се науча
как да обичам
без да падам
и
без да боли.

Душата ми е дрипа
съдрана,
вятърът разпиля страстта;
огънят загаснал е
в огнището,
лед
скова мечтите
любовни...

Душата ми е дрипа
съдрана,
но
сърцето непокорно е -
мразя да обичам,
а
ОБИЧАМ...


25.01.2010

© Лиляна Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??