Не искам любовта да идва с деня,
нито пък искам да идва с нощта,
не искам да витае в ума,
уморих се да бера душа,
уморих се да омайва ме в розова мъгла,
а всъщност да вехна сама...
Зората приспа нощта,
мъглата умря със спомена за теб сега,
душата ми отлетя и в миг останах сама.
© Без Име Все права защищены