25 авг. 2024 г., 01:31

Мъжката душа 

  Поэзия » Любовная
111 0 5

Една жена, когато си отива,

под краката на мъжа светът се срива;

доземи вятър клоните превива,

дъжд силуета в спомени размива...

 

Една жена, когато си отива,

цяла вечност любов в сълза

прикрита за миг се удавя,

всемирът до болка отеснява...

 

В душата кътче тайно остава

все да чака и да се надява,

за друга любов ключето пази,

вратата да отключи, но не забрава...

                         Но само не забрава...

© П Антонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??