19 сент. 2012 г., 15:38

Мълчи ми се... 

  Поэзия » Любовная
1112 0 1

Мълчи ми се и ми е някак празно.

И тази песен пак... така боли!

Препускат мислите ми лудо, бясно

и само тебе виждам... само ти!

 

 

Да пия ли? Да, ако можех да забравя!

Да плача ли? Да, ако можех, бих!

Наплаках се! Достатъчно в сълзи се давих.

Кажи, защо сърцето ми разби?

 

 

Мълчи ми се, душата ми е буря.

Душата ти отдавна в мен гърми...

Кошмар ли е? Дано да се събудя,

че от тъга така ми се крещи!

 

© МимеТО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??