Мълчи ми се и ми е някак празно.
И тази песен пак... така боли!
Препускат мислите ми лудо, бясно
и само тебе виждам... само ти!
Да пия ли? Да, ако можех да забравя!
Да плача ли? Да, ако можех, бих!
Наплаках се! Достатъчно в сълзи се давих.
Кажи, защо сърцето ми разби?
Мълчи ми се, душата ми е буря.
Душата ти отдавна в мен гърми...
Кошмар ли е? Дано да се събудя,
че от тъга така ми се крещи!
© МимеТО Всички права запазени