23 июл. 2007 г., 11:43

МЪРТВА ЗОНА 

  Поэзия
472 0 2
МЪРТВА ЗОНА

В мъртвата зона
тъгата е шлагер.
Някого гонят
с наострена дага.
В мъртвата зона
тъгата е сито.
С теб сме без брони.
Съдбата е сита.
В мъртвата зона
сме само със тебе.
Ти си Мадона,
а аз съм ти бебе.

© Венцислав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??