23.07.2007 г., 11:43 ч.

МЪРТВА ЗОНА 

  Поезия
473 0 2
МЪРТВА ЗОНА

В мъртвата зона
тъгата е шлагер.
Някого гонят
с наострена дага.
В мъртвата зона
тъгата е сито.
С теб сме без брони.
Съдбата е сита.
В мъртвата зона
сме само със тебе.
Ти си Мадона,
а аз съм ти бебе.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??