2 июл. 2007 г., 15:23

Мъртви рози 

  Поэзия
685 0 11
Мъртви рози,
бавно капещи листа,
тихо шепнат
стари фрази,
изстъргани от пепелта.
Нощ безбрежна,
непрогледна тъмнина,
в изпочупените керемиди,
вятър свири свойта песен за тъга.
Две души ранени,
без вина виновни,
от тъгата окрилени,
търсят път в нощта,
по пътеки от бодливи тръни
гонят своята мечта.

© Валя Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??