5 авг. 2016 г., 11:46  

Любовта - лъч светлина 

  Поэзия » Любовная
315 0 0

Лятното слънце изгрява 

и душа то озарява -

светлина тя желае -

за тебе тя мечтае.

 

Че тя лъч жадува,

но по теб тъгува,

че ти си далек

сякаш повече от век.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??