5.08.2016 г., 11:46 ч.  

Любовта - лъч светлина 

  Поезия » Любовна
312 0 0

Лятното слънце изгрява 

и душа то озарява -

светлина тя желае -

за тебе тя мечтае.

 

Че тя лъч жадува,

но по теб тъгува,

че ти си далек

сякаш повече от век.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??