Никога няма да бъда сама,
защото имам брат, макар
да е далеч от мен сега.
Аз много го обичам!
Благодаря на господ, че го има.
Роди се той онази зима.
Малкият юнак – моят брат.
Юнак голям, но без мустак.
Роди се той, моят малък герой.
Радост за мама и за татко,
мъничко богатство за мен,
той е всеки ден!
Да имаш брат е щастие голямо.
Брат със златно сърце и богата душа!
Брат – мечта!
Брат – приятел в радост и беда.
Щастлива съм сега!
Благодаря му за това!
Аз много го обичам!
И злато ще го наричам!
© С. П. Все права защищены