4 abr 2018, 1:00

На брат ми 

  Poesía » Otra
4074 1 0

 

Никога няма да бъда сама,

защото имам брат, макар

да е далеч от мен сега.

Аз много го обичам!

 

Благодаря на господ, че го има.

Роди се той онази зима.

Малкият юнак – моят брат.

Юнак голям, но без мустак.

 

Роди се той, моят малък герой.

Радост за мама и за татко,

мъничко богатство за мен,

той е всеки ден!

 

Да имаш брат  е щастие голямо.

Брат със златно сърце и богата душа!

Брат – мечта!

Брат – приятел  в радост и беда.

 

Щастлива съм сега!

Благодаря му  за  това!

Аз много го обичам!

И злато ще го наричам!

© С. П. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??