На дъщеря ми...
Аз искам времето да върна...
и пак момичето на мама
с любов и нежност да прегърна...
но туй е в спомените само.
Изниза се животът бързо...
минаваше той ден след ден...
и малкото момиче е любима,
и нейното сърце е в плен!!!
Във слънчев майски ден щастлива,
аз моля Господ за това,
да бъдеш винаги любима,
дарявайки на него любовта!!!
Аз искам времето да върна...
и малкото момиченце на мама...
с любов и нежност да прегърне
съпруга свой завинаги... и ти да станеш... МАМА!!!
© Вили Все права защищены
Хей, момиче, развълнува ме!
Прегръдка от сърце!!!