9 may 2010, 19:28

На дъщеря ми 

  Poesía » Otra
933 0 5

На дъщеря ми...

 

Аз искам времето да върна...

и пак момичето на мама

с любов и нежност да прегърна...

но туй е в спомените само.

 

Изниза се животът бързо...

минаваше той ден след ден...

и малкото момиче е любима,

и нейното сърце е в плен!!!

 

Във слънчев майски ден щастлива,

аз моля Господ за това,

да бъдеш винаги любима,

дарявайки на него любовта!!!

 

Аз искам времето да върна...

и малкото момиченце на мама...

с любов и нежност да прегърне

съпруга свой завинаги... и ти да станеш... МАМА!!!

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??