Твоята поезия е дивна
и нивга не ще е архивна.
В нея има вечна младост
и на всеки беден носи радост.
И днес мизерията е беда,
и днес има нищета,
и децата на града -
хората на труда -
златолуспестият гигант* граби -
тях - хората социално слаби.
Не в книгата, а в живота ни си ти
и споделяме твоите мечти.
© Георги Все права защищены