18 окт. 2009 г., 19:57

На joy_angels 

  Поэзия » Другая
569 0 0

 

Тъгата вали – из ведро.

Насища суграшица мислите.

Надеждата - пепел на вятъра.

Тъмнеят искри във очите ми.

 

Но ето, не спряла от дни,

тъгата е станала песенна.

Светлина ли там  се роди

от Радостен Ангел донесена?

 

И тяло извила дъга

над мен пъстрота е изписала.

На Радостен Ангел ръка

от пепел - надежда разлисти ми.

 

 

© Варя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??