Oct 18, 2009, 7:57 PM

На joy_angels 

  Poetry » Other
570 0 0

 

Тъгата вали – из ведро.

Насища суграшица мислите.

Надеждата - пепел на вятъра.

Тъмнеят искри във очите ми.

 

Но ето, не спряла от дни,

тъгата е станала песенна.

Светлина ли там  се роди

от Радостен Ангел донесена?

 

И тяло извила дъга

над мен пъстрота е изписала.

На Радостен Ангел ръка

от пепел - надежда разлисти ми.

 

 

© Варя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??