Сега си там и може би се смееш
на всички, които те боготворят.
Не ти стискаше да живееш
и да останеш на този свят.
Сега щастлив ли си, когато всички страдат?
Себе си ли мразиш или хората?
Любов, мир и състрадание?
Да изгориш или да изтлееш?
Сега щастлив ли си, успя най-накрая
да накараш хората да те запомнят
като велик и ненадминат гений,
а ти просто си един страхливко...
На К. Кобейн - най-великата рок звезда на 90-те...
Успя да продадеш бездарния си, абсолютно негениален задник за години напред, защото вече си се превърнал в култ...
© Сюзън Смърт Все права защищены