22.07.2009 г., 14:35 ч.

На К. К. с целия ми гняв... 

  Поезия » Друга
495 0 0

 

Сега си там и може би се смееш

на всички, които те боготворят.

Не ти стискаше да живееш

и да останеш на този свят.

 

Сега щастлив ли си, когато всички страдат?

Себе си ли мразиш или хората?

Любов, мир и състрадание?

Да изгориш или да изтлееш?

Сега щастлив ли си, успя най-накрая

да накараш хората да те запомнят

като велик и ненадминат гений,

а ти просто си един страхливко...

 

 

 

 

На К. Кобейн - най-великата рок звезда на 90-те...

Успя да продадеш бездарния си, абсолютно негениален задник за години напред, защото вече си се превърнал в култ...

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??