8 янв. 2013 г., 16:36

На мама 

  Поэзия » Другая
593 0 4

 

Горещо въгленче е твоят поглед, мамо

Тъмнее и разпалва,

искри, гори, говори...

То връща ме, когато съм далече.

И тегли ме към родната  жарава,

където свои въглени самата съм създала.

© Мария Венциславова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??