8.01.2013 г., 16:36 ч.

На мама 

  Поезия » Друга
594 0 4

 

Горещо въгленче е твоят поглед, мамо

Тъмнее и разпалва,

искри, гори, говори...

То връща ме, когато съм далече.

И тегли ме към родната  жарава,

където свои въглени самата съм създала.

© Мария Венциславова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??