26 мар. 2007 г., 03:17

НА МЕН МИ СТИГА… 

  Поэзия
1306 0 3

Не искам обещания напразни, във излишни дози.

Не искам ти звездите да ми сваляш.

Не искам дракони убити и лами ранени.

Не се нуждая от преструвки и от пози.

Не се нуждая от дворци неземни,

от златни ябълки, от стъклени пантофки.

На мен ми стига само да ме чакаш пред дома с красива роза,

да ме погалиш нежно с нея, да ме целунеш ти смутено.

На мен ми стига само твоята любов смирена.

На мен ми стига, че си тук сега, до мене!

© Теодора Пенева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??