30 мар. 2018 г., 00:45

На моята дъщеря 

  Поэзия » Другая
1374 0 0

На моята дъщеря

 

Роди се тя, моята дъщеря.

Мъничка с чипо носле

и набръчкано лициче.

Мъничка душица, с чисто сърце!

 

Имам дъщеря,

най-прекрасното нещо на света!

Радост голяма, за мен е тя!

Нейната усмивка гали моята душа!

 

Пораснала е вече тя - Моята дъщеря!

Мило, усмихнато момиче!

Обичам я много - и казвам сега!

Тя за мен  е слънце и моя сбъдната мечта!

© С. П. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??