30.03.2018 г., 0:45 ч.

На моята дъщеря 

  Поезия » Друга
1347 0 0

На моята дъщеря

 

Роди се тя, моята дъщеря.

Мъничка с чипо носле

и набръчкано лициче.

Мъничка душица, с чисто сърце!

 

Имам дъщеря,

най-прекрасното нещо на света!

Радост голяма, за мен е тя!

Нейната усмивка гали моята душа!

 

Пораснала е вече тя - Моята дъщеря!

Мило, усмихнато момиче!

Обичам я много - и казвам сега!

Тя за мен  е слънце и моя сбъдната мечта!

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??