***
Намери ме във капките дъжд,
посивели и скрити в листата.
Направи се, че днеска си чужд
и остави ми за утре вината
Целуни кротко нечия дума,
пък било то дори неизказана
и сгуши се във есенна шума,
аз съм там от отдавна белязана.
Прегърни изстанелите бисери,
тихо скрий се в звездите безкрай.
Аз ще дойда във рими изписани
Ще танцувам във прелестен край.