4 may 2018, 0:38

На Ники 

  Poesía » De amor
354 0 0

***

 

Намери ме във капките дъжд,

посивели и скрити в листата.

Направи се, че днеска си чужд

и остави ми за утре вината

Целуни кротко нечия дума,

пък било то дори неизказана

и сгуши се във есенна шума,

аз съм там от отдавна белязана.

Прегърни изстанелите бисери,

тихо скрий се в звездите безкрай.

Аз ще дойда във рими изписани

Ще танцувам във прелестен край.

© Todos los derechos reservados

На Ники

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??