24 июл. 2016 г., 09:52

На поета Вапцаров 

  Поэзия » Гражданская
362 0 1

Забравяме за теб, поете -

и зиме, и лете,

или хули за теб чуваме

и зарад тез кални думи тъгуваме,

а ти просто за правда загина,

но откакто време мина

подвигът ти тъне във забрава,

а ти заслужаваш слава!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??