24.07.2016 г., 9:52 ч.

На поета Вапцаров 

  Поезия » Гражданска
361 0 1

Забравяме за теб, поете -

и зиме, и лете,

или хули за теб чуваме

и зарад тез кални думи тъгуваме,

а ти просто за правда загина,

но откакто време мина

подвигът ти тъне във забрава,

а ти заслужаваш слава!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??