16 мар. 2012 г., 03:05

На път с любовта 

  Поэзия » Любовная
609 0 1

На път с любовта ще тръгна аз,

за да намеря теб и твоето лице,

от къде ли да започна аз не знам,

спомена за теб ще ме води все.

 

Жестоко е да чакам часове без теб,

без твоята милувка, ласка и лице,

не мога да живея без да си до мен,

без твоите очи, без твоите ръце.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??