На път с любовта ще тръгна аз,
за да намеря теб и твоето лице,
от къде ли да започна аз не знам,
спомена за теб ще ме води все.
Жестоко е да чакам часове без теб,
без твоята милувка, ласка и лице,
не мога да живея без да си до мен,
без твоите очи, без твоите ръце.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados
Поздрав!